Hvis du ønsker deg en vedfyrt bakerovn , grue på kjøkkenet , en steinovn , en vedfyrt pizzaovn, peis på kjøkkenet eller en rentbrennende vedovn og er glad i steinbakt pizza eller brød, da kan en Finsk Masseovn være interessant for deg.

Har du spørsmål om bygging av min masseovn så ta gjerne kontakt på epost: terthda@online.no

søndag 22. januar 2012

Fyr i masseovnen




Videosnutt



Etter denne fyringen ble det ca 310 grader i bakreovnen.
Forbrenningen ser ut til å forløpe etter intensjonene. Sekundærluften sørger for at varmen slår opp gjennom bakerovnen.
Etter at temperaturn i ovnen sank til ca 250 grader satte jeg en svineribbe i ovnen. Det blir spennende å se resultatet.


... Ribba ble vellykket. Oven fungerte bra til dette bruk også. Sprø svol !

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar